ESAB Rustler EM 350C PRO Synergic
Varenummer: 0448350882
 
DKK 27.600,00 / stk
DKK 34.500,00 inkl. moms
  •  
Den nye Rustler MIG PRO kompakte svejseinvertere er din foretrukne løsning til de mest almindelige svejseudfordringer. Udstyret med den nyeste inverterteknologi kombinerer det lave energiforbrug med optimeret svejseydelse.


Mere information

Information & specifikationer

  • ESAB Rustler er klar til at svejse de mest almindelige basismaterialer med optimerede lysbueprogrammer til kulstofstål, rustfrit stål, aluminium, lodning og fluskernetråde. Glat trådfremføring leveres af en robust og pålidelig 4WD-fremføringsmekanisme. Den synergiske model tillader drift ved at indstille materialetykkelsen for at opnå perfekt afbalancerede svejseparametre, hvilket tillader selv mindre erfarne svejsere at producere optimale svejsninger.

    Det pålidelige hus er yderligere forbedret med et fleksibelt tilbehørsopbevaringssystem, der giver brugerne mulighed for at opbevare og beskytte yderligere værktøjer efter behov. Yderligere funktioner omfatter inspektionsvindue, internt oplyst rum, lommelygteholder og kabelstyring for et effektivt og behageligt arbejdsmiljø.

  • 0448350882.pdf 488.00 Kb